Houweling

zoekvenster sluiten

Werkkleding en Veiligheidskleding

Werkkleding en Veiligheidskleding van Tricorp en andere merken

Goede werkkleding bestellen? Houweling Veiligheid beschikt over een ruim assortiment aan werkkleding en veiligheidskleding van bekende merken als HLM, Hydrowear, Tricorp, Fristads, ROM88 en 3M.
Naast werkkleding en veiligheidskleding kunt u bij ons ook werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en verpakkingsmaterialen kopen. Bezoek onze showroom in Bleiswijk voor een advies op maat en geniet van een kop koffie terwijl wij uw bestelling meteen klaarnmaken. Tip: meld uw bestelling vooraf en wij zorgen dat alles voor u klaarstaat.

 

Alle soorten werkkleding

In ons assortiment vindt u algemene werkkleding, bijvoorbeeld voor schilders en voor de bouw, maar ook speciale veiligheidskleding zoals reflecterende en brandvertragende (vlamvertragende) werkkleding. Verder bieden we natuurlijk overalls aan, thermo-werkkleding voor de winter en grote maten.

 

Ga direct naar:

 

Werkkleding bedrukken

U zoekt wat bijzonders? Komt voor elkaar. We maken er speciaal voor u iets moois van:

  • werkkleding bedrukken
  • werkkleding met logo
  • werkkleding in bedrijfskleuren

Neem contact op, we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

 

Uw winkel voor werkkleding

We beschikken over een zeer ruime en gevarieerde voorraad werkkleding. Daarom leveren we net zo makkelijk werkkleding aan een zzp’er in de bouw als aan een bouwbedrijf met een paar honderd werknemers.
Zoekt u goedkope werkkleding? In onze showroom vindt u een outletcorner met dezelfde bekende merken als in de rest van onze winkel.

 

Bezoek onze showroom

De showroom bevindt zich op het veilingterrein aan de Klappolder in Bleiswijk. Eenvoudig bereikbaar (aan de N209 en vrijwel direct aan de A12), met uitgebreide parkeermogelijkheid. Ook voor vrachtwagencombinaties en tractoren. We zijn op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Tijdens werk even langsschieten voor nieuwe werkkleding is dus geen enkel probleem.
Bijkomend voordeel: we leveren naast werk- en veiligheidskleding ook werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en verpakkingsmaterialen. Zo ben u in één keer klaar. (Tip: werp ook even een blik in onze outletcorner. Dezelfde topmerken, maar dan voor bodemprijzen.)

 

Vlak bij Rotterdam, Zoetermeer en Gouda

Ook ons reguliere aanbod is zeer scherp geprijsd. Dit is wat onze klanten zeggen: ‘Jullie zijn aanzienlijk goedkoper dan andere aanbieders in de regio.’ Maar gelooft u ons alstublieft niet op onze blauwe ogen. Doe een bestelling of kom langs in onze showroom in Bleiswijk en ervaar het zelf.
Bleiswijk ligt zo’n 20 minuten van Rotterdam en vlak bij Zoetermeer, Pijnacker, Waddinxveen, Gouda, Moerkapelle, Boskoop en natuurlijk gemeente Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek).
De koffie staat klaar.

 

Direct uit voorraad leverbaar

Dankzij de enorme opslagcapaciteit van Houweling (40.000 m2) kunnen we een ruim assortiment aanbieden en een zeer grote voorraad aanhouden. Vrijwel ieder artikel op deze website is onmiddellijk leverbaar.
Dat zeggen er meer, daarom hebben we het onderzocht: 87% van alle orders wordt direct uit voorraad geleverd. Terwijl wij uw bestelling gereedmaken, geniet u van een welverdiend bakkie in onze koffiehoek. Binnen 15 minuten bent u weer op weg!

 

Adres

Klappolder 104
2665 LP Bleiswijk
T: 010 - 440 11 69
E: showroom@houweling.nl

Geopend op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur

 

Kijk ook bij:

Werkkleding en Veiligheidskleding
Werkkleding en Veiligheidskleding