Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling Verpakkingen

Flux

naar overzicht
Flux

Flux vatpompen en containerpompen zijn uitermate geschikt voor het verpompen van laag- en hoog viskeuze vloeistoffen. Doordat er op deze ook wel genoemde staartpompen of staafpompen zeer veel verschillende accessoires kunnen worden toegepast is het tevens geschikt voor het nauwkeurig semi automatisch afvullen. De elektrische of pneumatische vatenpompen zijn inzetbaar in de chemie, industrie, petrochemie, galvanotech.

FLUX flow technology

FLUX is specialist op het gebied van vloeistofmeters, pneumatische membraanpompen, proces insteekpompen en roerwerken in verschillende materialen en uitvoeringen. Met al die producten kan er een samenstelling worden gemaakt voor het nauwkeurig en eenvoudig afvullen (batch controllen) en doseren van nagenoeg alle vloeistoffen.

Motoren en aandrijving

Voor de aandrijving van de pompen heeft u een ruime keuze uit elektrische- of pneumatische motoren die op elke vatpomp universeel en onderling uitwisselbaar zijn. Er zijn meerdere motortypes met een ATEX goedkeuring (Atmosfeer-Explosief). Met deze motoren kunt u veilig licht ontvlambare vloeistoffen in een explosiegevaarlijke omgeving verpompen. Naast deze vatenpomp staat er een groot programma accessoires tot uw beschikking die het FLUX programma completeren.

AdBlue® Pompsystemen

Nieuw bij FLUX zijn de toepassing waar AdBlue verpompt wordt. De genoemde AdBlue pompsets worden reeds ingezet door heel europa. Kwaliteit en veiligheid worden gegarandeerd zodat de pompen kunnen worden ingezet in de agruniek, voedingsmiddelensector, farmaceutica en cosmetische industrie onder de zwaarste omstandigheden.

Flux
Flux
Flux
Flux
Flux