Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling Verpakkingen

CurTec

naar overzicht
CurTec

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert high performance verpakkingen. Ze maken kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. CurTec biedt werkgelegenheid aan 130 medewerkers en heeft vestigingen in 6 landen. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is in 1991 door een verzelfstandiging ontstaan uit het voormalige Curver Plastics en is gevestigd in Rijen (NL).

CurTec

Veiligheid en kwaliteit hebben de hoogste prioriteit bij CurTec.

Ook staat ze voor duurzame zekerheid. CurTec definieert duurzaamheid als al het mogelijke doen binnen de grenzen van haar kennis en expertise om een betere sociale, economische en ecologische toekomst te creëren. Dit betekent dat ze altijd op zoek is naar verbetering.

Alle verpakkingen met uitzondering van geleidende producten voldoen aan relevante EU-richtlijnen en FDA-regulering voor voedingsmiddelencontact en zijn opgenomen in Drug Master File nr. 16388. CurTec heeft een hygiënemanagement-systeem.

Alle CurTec-verpakkingen en sommige dekselkisten dragen een UN-kenmerk en zijn geschikt voor het vervoer van gevaarlijke vaste stoffen.

CurTec producten

CurTec
CurTec
CurTec
CurTec
CurTec
CurTec