Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling Verpakkingen

Verpakking ontwerp

Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van die ene bijzondere verpakking voor uw product. Onze kennis van materialen, verpakkingstechnieken en regelgeving komt daarbij goed van pas. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van een verpakking voor een speciaal doel of product. Hierbij werken wij nauw samen met onze leveranciers, matrijsbouwers en productontwikkelaars.

Ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van een nieuw product wordt vaak op het allerlaatste moment naar de verpakking gekeken, terwijl deze juist een zeer essentieel onderdeel is van het eindproduct. Een verpakking heeft verschillende eigenschappen die uw product ondersteunen. Het kan zeer rendabel zijn om de ontwikkeling van de verpakking parallel te laten lopen aan de ontwikkeling van het product. Wij ondersteunen en adviseren vanaf de eerste verkennende gesprekken tot en met de productie van de definitieve verpakking.

Proces

Om tot een goed ontwerp voor een nieuwe verpakking te komen, doorlopen we een aantal stappen:

  • inventarisatie
  • programma van eisen / vaststellen specificaties
  • schets
  • ontwerp
  • productie

Vrijblijvend advies

Zorg dat u bij vanaf het allereerste moment geïnformeerd bent en maak nu een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Verpakking ontwerpen
Verpakking ontwerp