Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling Verpakkingen

Verpakking ontwerpen

Verpakking ontwerpen

Houweling Verpakkingen heeft veel ervaring met het ontwikkelen van een verpakking voor een speciaal doel of product. We werken hierbij ook veel samen met onze leveranciers, matrijsbouwers en productontwikkelaars.

Ontwikkeling van verpakkingen

Bij de ontwikkeling van een nieuw product wordt vaak op het allerlaatste moment naar de verpakking gekeken, terwijl dat juist een zeer essentieel onderdeel is van het eindproduct. Een verpakking heeft verschillende eigenschappen die uw product ondersteunen. Het kan zeer rendabel zijn om de ontwikkeling van de verpakking parallel te laten lopen aan de ontwikkeling van het product.
De verpakking is de laatste jaren steeds belangrijker geworden bij marketeers. Waar de marketingmix vroeger uit 4 P’s bestond, is daar de P van Packaging aan toegevoegd.
Houweling Verpakkingen ondersteunt en adviseert vanaf de eerste verkennende gesprekken tot en met de productie van het definitieve artikel.

Verpakkingsdecoratie

Uw verpakking is niet alleen bedoeld om uw product te beschermen en langer houdbaar te houden, maar ook om nuttige informatie beschikbaar te maken voor de gebruiker. Denk hierbij aan de mogelijkheden om uw product te laten opvallen in het schap, om uw merknaam zichtbaar te maken en om productinformatie te tonen. Er zijn tal van mogelijkheden om deze informatie aan te brengen. Houweling Verpakkingen helpt en adviseert over de beste wijze van decoratie. We kunnen ook uw decoratie ontwerpen en samen met u bijwerken tot er een definitieve versie ontstaat.

Verpakking ontwerpen
Houweling Verpakkingen