Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling Veiligheid

Safety Jogger

naar overzicht
Safety Jogger

Safety Jogger

Safety Jogger

Safety Jogger werd gelanceerd in 2001 als onderdeel van de Cortina Group, met 25 miljoen paar schoenen één van Europa's grootste verdelers. De meer dan vijftig jaar lange ervaring in de ontwikkeling en productie van schoenen, gaf Safety Jogger de mogelijkheid om snel uit te groeien tot een merk met internationale weerklank.

Veiligheidsschoenen

Om werkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren, moeten werknemers veiligheidsschoenen dragen. Kies echter niet zomaar: voor een optimale voetbescherming kiest u voor het schoeisel dat precies bij uw werkomgeving past. Anti perforatie SJ Flex binnenzool is een innovatieve technologie die zijn kwaliteit reeds bewezen heeft in verschillende toepassingen; het maakt de veiligheidsschoenen veiliger, sterker, lichter, meer flexibel en comfortabel.

Ook aan dames is gedacht: De nieuwste toevoeging aan de collectie is de ultieme combinatie van bescherming, comfort en vrouwelijke touch. Zo beantwoordt de Lady Line aan de toenemende vraag naar producten specifiek voor dames.

Safety Jogger

Veiligheidslaarzen

Safety Jogger

Op zoek naar veilige en stevige laarzen voor het zware werk? Dan zit u goed met de veiligheidslaarzen van Safety Jogger. Onze laarzen vormen de combinatie van veiligheid en comfort die u zoekt.

De laarzen van Safety Jogger zijn in PVC, voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en dragen de S-normen S4 en S5. Ze zijn niet enkel waterdicht, maar ook antistatisch en antislip. Een stalen tussenzool en stalen top maken het geheel extra stevig. Met deze veiligheidslaarzen hoeft u geen enkele werkomgeving uit de weg te gaan.

Werksokken en -kousen

Uw voeten zijn de hele dag voor u in de weer. Dan is het toch maar logisch dat u er zorg voor draagt? Daarvoor dienen de nieuwe Safety Jogger werkkousen: ze geven uw voeten het comfort en de ondersteuning die ze verdienen.

Elke voet is anders. Dankzij een elastisch en verstevigd enkelstuk volgen de werksokken van Safety Jogger naadloos de anatomische vorm van elke individuele voet. Zo heeft u geen last van vervelende plooien die een ongemakkelijk gevoel geven.

De samenstelling van katoen (75%), polyester (23%) en elastaan (2%) zorgt bovendien voor een uitstekende ventilatie. De werkkousen worden per 3 paar verpakt en zijn beschikbaar in maten 39-42 en 43-47.

Safety Jogger

Handschoenen

Safety Jogger

Uw handen kunnen bij bepaalde materialen of werkzaamheden extra kwetsbaar zijn. het is daarom belangrijk om goede handbescherming te gebruiken. Omdat handschoenen ook kunnen beperken (bijv. minder ventilatie of grip) is het noodzakelijk om de juiste handbescherming te kiezen. Dankzij de ruime keuze in Safety Jogger werkhandschoenen zijn ook uw handen optimaal beschermd.

Safety Jogger