Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling Veiligheid

Bedrijfskleding in uw eigen stijl

Er zijn veel mogelijkheden om kleding speciaal in uw stijl te ontwerpen zijn. Naast het aanbrengen van uw logo zijn er veel kledingstukken die in meerdere kleuren of kleurcombinaties verkrijgbaar zijn. Met ritsen en trekkers (zipperpullers) in uw kleuren en door labels in uw huisstijl te ontwerpen krijgt bijvoorbeeld een eenvoudig vest snel een persoonlijke uitstraling.

We starten met een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Vervolgens laten wij u in het algemeen zien wat de mogelijkheden zijn en tonen wij voorbeelden. Daarbij bespreken wij de gewenste aanpak en aantallen, maar ook het passen en uitreiken van kleding aan uw personeel.

Nadat u een keuze heeft gemaakt, werken wij een offerte uit. Na goedkeuring op die offerte en goedkeuring op eventuele pdf-proeven en stalen, start het maken van de kleding. Uiteindelijk reikt u, in persoonlijke pakketten of bijvoorbeeld via het kledingbeheersysteem, uw bedrijfskleding uit aan uw werknemers.

Hieronder ziet u een selectie van de Houweling Group bedrijfskleding als voorbeeld van het resultaat van bedrijfskleding in uw eigen stijl.

Houweling Veiligheid