Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling Showroom

Werkschoenen en -laarzen

Werkschoenen en -laarzen

Werkschoeisel wordt vaak onderschat, maar is een zeer belangrijk onderdeel van de uitrusting. Schoenen kunnen het verschil betekenen tussen een klein ongelukje of een grote verwonding. Werkschoenen worden intensief gedragen. het is daarom van groot belang dat werkschoenen niet alleen veilig zijn, maar ook comfortabel. In de showroom is ruimschoots de gelegenheid om schoenen te kiezen, te passen en uit te proberen.

In de showroom vindt u werkschoenen en -laarzen van verschillende merken als Safety Jogger, Emma, Redbrick, Grisport en nog veel meer.

Safety Jogger

De schoenen van Safety Jogger combineren optimale veiligheid met comfort. Dankzij de nieuwste technologiën voldoen de veiligheidsschoenen aan de vereiste veiligheidsstandaarden en bieden ze bescherming onder verschillende omstandigheden. Voor de dames is de speciale Lady Line ontwikkeld: veiligheidsschoenen met een vrouwelijk tintje.

Kijk ook op Safety Jogger werkschoenen.

Werkschoenen Safety Jogger

Emma

Emma veiligheidsschoenen zijn gemaakt voor intensief gebruik en hebben dan ook een ongekend lange levensduur. Het soepele volnerf leer heeft een perfecte pasvorm die zorgt voor optimaal draagcomfort.. Iedere schoen is ontworpen om als veiligheidsschoen ingezet te worden en niet als “fashion artikel” dat ook veiligheid moet bieden.

Kijk ook op Emma werkschoenen.

Werkschoenen en -laarzen

Redbrick

Safety first, fashion first. Dat is Redbrick. Een veelzijdige collectie safety sneakers en safety classics, die inmiddels de hele Europese markt voor veiligheidsschoenen hebben veroverd. Onverwoestbaar, comfortabel, sportief én trendy. Ideaal voor op het werk én thuis.

Kijk ook op Redbrick werkschoenen.

Werkschoenen en -laarzen

Grisport

Grisport combineert veiligheid en kwalitatief hoogwaardige materialen met optimaal comfort en een stijlvolle look. Met een team van tien fulltime ontwerpers zorgt Grisport voor een functionele en eigentijdse collectie, waarin een perfecte pasvorm en technische topkwaliteit gewaarborgd blijven.

Kijk ook op Grisport werkschoenen.

Werkschoenen en -laarzen
Houweling Showroom