Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling Showroom

Werkkleding

Werkkleding

Werkkleding volgens de wet is 'kleding die uitsluitend of nagenoeg uitsluitend geschikt is om tijdens het werk te dragen, zoals uniformen en overalls'. Werkkleding volgens Houweling is kleding die het mogelijk maakt uw werk op een veilige en prettige manier uit te voeren. Dat wil niet alleen zeggen dat het beschermt tegen kou of gevaren, maar ook dat het voldoende zakken heeft en comfortabel draagt. Er moet dus voldoende variatie zijn, zodat iedereen kan kiezen wat voor hem of haar prettig en veilig werkt.

In de showroom vindt u werkkleding van merken die de gebruiker voorop stellen. Merken als HLM, Tricorp, Hydrowear/Texowear, FristadsKansas, Sioen en nog veel meer. 

HLM

HLM Werkkleding is opgericht in 2013 en verovert sindsdien pijlsnel de Nederlandse markt met zijn op-en-top Hollandse uitstraling: Geen franje en geen opsmuk, maar rechttoe-rechtaan kwaliteitskleding. Werkkleding zoals werkkleding bedoeld is. Het assortiment is opgezet met het oog op de gebruiker en toegespitst op dàt wat nodig is: functionele kleding in verschillende vormen, kleuren en materialen.

Werkkleding

Tricorp

Tricorp is gestart in het jaar 2000, waarbij het bedrijf reeds bestaande merken op het gebied van werkkleding samenvoegde. Tricorp vormde daarmee de eerste Nederlandse producent/groothandel op de markt van werk- en bedrijfskleding die zich zowel specialiseerde in onderkleding, basics, als in collecties bovenkleding met jassen en body-warmers, maar ook met regenkleding en signaalkleding.

Werkkleding

Hydrowear/Texowear

Hydrowear is het snelst groeiende Nederlandse werkkledingmerk en sinds 2001 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Hydrowear ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige en zeer duurzame bedrijfskleding die zich kenmerkt door het hoge draagcomfort met zeer veel nuttige details in de kleding verwerkt. 

Werkkleding

FristadsKansas

De Fristads Kansas Groep is een wereldwijd opererend bedrijf met een divers internationaal portfolio aan merken en producten. Fristads Kansas producten zijn duurzaam, functioneel en bedoeld voor zowel ambachtslieden als mensen die in de industrie werken. Of het nu om werkbroeken, werkjacks, veiligheidsschoenen of hoge zichtbaarheidskleding gaat, Fristads Kansas biedt alleen het beste van het beste.

Werkkleding
Houweling Showroom