Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling Showroom

Werkkleding

Werkkleding

Werkkleding volgens de wet is 'kleding die uitsluitend of nagenoeg uitsluitend geschikt is om tijdens het werk te dragen, zoals uniformen en overalls'. Werkkleding volgens Houweling is kleding die het mogelijk maakt uw werk op een veilige en prettige manier uit te voeren. Dat wil niet alleen zeggen dat het beschermt tegen kou of gevaren, maar ook dat het voldoende zakken heeft en comfortabel draagt. Er moet dus voldoende variatie zijn, zodat iedereen kan kiezen wat voor hem of haar prettig en veilig werkt.

In de showroom vindt u werkkleding van merken die de gebruiker voorop stellen. Merken als Tricorp, Hydrowear, Fristads, HLM, Sioen en nog veel meer. 

Tricorp

Tricorp is gestart in het jaar 2000, waarbij het bedrijf reeds bestaande merken op het gebied van werkkleding samenvoegde. Tricorp vormde daarmee de eerste Nederlandse producent/groothandel op de markt van werk- en bedrijfskleding die zich zowel specialiseerde in onderkleding, basics, als in collecties bovenkleding met jassen en body-warmers, maar ook met regenkleding en signaalkleding.

Werkkleding

Hydrowear

Hydrowear is het snelst groeiende Nederlandse werkkledingmerk en sinds 2001 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Hydrowear ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige en zeer duurzame bedrijfskleding die zich kenmerkt door het hoge draagcomfort met zeer veel nuttige details in de kleding verwerkt. 

Werkkleding

Fristads

Fristads is een wereldwijd opererend bedrijf met een divers internationaal portfolio aan merken en producten. Fristads producten zijn duurzaam, functioneel en bedoeld voor zowel ambachtslieden als mensen die in de industrie werken. Of het nu om werkbroeken, werkjacks, veiligheidsschoenen of hoge zichtbaarheidskleding gaat, Fristads biedt alleen het beste van het beste.

Werkkleding

HLM

HLM Workwear is werkkleding zoals werkkleding bedoeld is. Functionele kledingstukken met een goede pasvorm en in verschillende kleuren en stoffen. Een direct leverbaar assortiment voor een scherpe prijs.

Werkkleding
Houweling Showroom