Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling Showroom

Verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmateriaal

De grote kracht van de Houweling showroom is, dat het een ontzettend ruim assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding en werkschoeisel combineert met een reusachtig aanbod aan verpakkingsmateriaal. Zo vindt u alles wat u nodig heeft op één adres.

Houweling Showroom levert een volledige assortiment kunststof, stalen en kartonnen verpakkingen, van jerrycan tot kartonnen doos en van plakband tot IBC.

Jerrycans

Kunststof jerrycans worden veel gebruikt voor het verpakken van gevaarlijke stoffen. Daarnaast zijn ze ook goedgekeurd om in aanrakening te komen met levensmiddelen. Het handvat aan de bovenzijde en de relatief smalle opening maakt ze geschikt voor talloze doeleinden. Jerrycans zijn verkrijgbaar van 1 tot en met 30 liter en worden uitgevoerd in verschillende kleuren.
Kijk ook op Jerrycans.

Verpakkingsmateriaal

Emmers

In kunststof emmers worden veel verschillende dingen verpakt; van soepcroûtons tot vloeibaar schermmiddel. Door de grote opening is de inhoud makkelijk bereikbaar. Emmers zijn (met gesloten deksel) altijd stapelbaar. De maatrange varieert van 120 ml tot 30 liter en uiteraard zijn er heel veel kleuren beschikbaar.
Kijk ook op Emmers.

Verpakkingsmateriaal

Dozen

Kartonnen dozen zijn er in alle denkbare formaten. In de showroom vindt u een groot aantal standaardformaten en zogenaamde shipping-dozen. Ook brievenbusdozen en opzetdozen zijn snel leverbaar. Uiteraard zijn er ook dozen verkrijgbaar waarin precies een aantal flessen of jerrycans kan worden verpakt.
Kijk ook op Dozen

Vaten en IBC's

Vaten zijn er in kunststof en staal en met gesloten en open bovenzijde. Ze worden vaak gebruikt voor bulkgoederen in vloeibare of vaste vorm. De maatrange varieert van 30 tot 250 liter.
IBC’s, of Intermediate Bulk Containers, zijn zeer gewild voor de opslag en het vervoer van bulkhoeveelheden. Ze zijn groot, handzaam en veilig. IBC’s zijn er in 600, 800 en 1.000 liter en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
Kijk ook op Vaten en IBC's

Verpakkingsmateriaal

Wijdmondse vaten

Verpakkingsmateriaal

De (super)wijdmondse vaten vallen onder de vaten, maar worden ook gezien als aparte productgroep. Deze vaten zijn ideaal voor het lucht- en waterdicht bewaren van uw product. Ze zijn UN-gekeurd en dus geschikt voor gevaarlijke (vaste) stoffen, maar ze kunnen ook in de levensmiddelenindustrie worden gebruikt. (Super)wijdmondse vaten zijn er van 3 tot en met 68 liter.
Kijk ook op Kunststof schroefdekselvaten.

Flessen en potten

Kunststof en aluminium flessen zijn er in vele soorten en maten. Van rechthoekig tot ovaal en van 60 ml tot 5 liter. Flessen lenen zich bij uitstek voor handzame toepassingen. 
Potten worden veel gebruikt als kleinverpakking voor vaste stoffen als poeders, korrels, pillen, gelei etc. Ook is het ideaal voor het nemen, bewaren en versturen van kwaliteitsmonsters. Potten zijn er van 80 ml tot 10 liter.
Kijk ook op Flessen en Potten.

Verpakkingsmateriaal

Verpakken en verzenden

Voor het verzenden van producten is extra materiaal nodig. Ook dat levert Houweling. Het aanbod bestaat uit onder meer wikkelfolie, pallets, plakband, gripsealzakken, omsnoeringsband, opvulmateriaal en nog veel meer.

Kijk ook op Verpakken en verzenden.

Verpakkingsmateriaal

Accessoires

Wie verpakkingen gebruikt, heeft ook accessoires nodig. Denk hierbij aan trechters, maatbekers, pompen, sluitingen etc. Houweling Verpakkingen levert een uitgebreid assortiment accessoires en toebehoren, allen geschikt voor de bijbehorende verpakkingen.

Kijk ook op Accessoires.

Verpakkingsmateriaal
Houweling Showroom