Houweling

zoekvenster sluiten

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Veiligheidsbrillen en andere PBM’s van topmerken als 3M en Honeywell

U wilt een veiligheidsbril kopen? Of zoekt u een stofkap, gehoorkap, PBM-disposable of andere persoonlijke beschermingsmiddelen? Houweling Veiligheid beschikt over een ruim assortiment aan PBM’s van bekende merken als Dräger, 3M, Honeywell en Delta Plus.

Bezoek onze showroom in Bleiswijk voor een advies op maat en geniet van een kop koffie terwijl wij uw bestelling meteen inpakken. Tip: meld uw bestelling vooraf en wij zorgen dat alles voor u klaarstaat.

 

Uw PBM-shop

In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor adembescherming en de bescherming van oog en gelaat, gehoor, hoofd en handen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor veiligheidskleding of veiligheidsschoenen. En zelfs voor verpakkingsmaterialen.
We beschikken over een zeer ruime en gevarieerde voorraad persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarom leveren we net zo makkelijk PBM’s aan een zzp’er als aan een bouwbedrijf met een paar honderd werknemers.

 

Ga direct naar:

 

Bezoek onze showroom

De showroom bevindt zich op het veilingterrein aan de Klappolder in Bleiswijk. Eenvoudig bereikbaar (aan de N209 en vrijwel direct aan de A12), met uitgebreide parkeermogelijkheid. Ook voor vrachtwagencombinaties en tractoren. We zijn op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur.  Tijdens werk even langsschieten voor gehoorbescherming of andere PBM’s is dus geen enkel probleem. Werp ook even een blik in onze outletcorner. Dezelfde topmerken, maar dan voor bodemprijzen.

 

Vlak bij Rotterdam, Zoetermeer en Gouda

Ook ons reguliere aanbod is zeer scherp geprijsd. Dit is wat onze klanten zeggen: ‘Jullie zijn aanzienlijk goedkoper dan andere aanbieders in de regio.’ Maar gelooft u ons alstublieft niet op onze blauwe ogen. Doe een bestelling of kom langs in onze showroom in Bleiswijk en ervaar het zelf.
Bleiswijk ligt zo’n 20 minuten van Rotterdam en vlak bij Zoetermeer, Pijnacker, Waddinxveen, Gouda, Moerkapelle, Boskoop en natuurlijk gemeente Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek).
De koffie staat klaar.

 

Direct uit voorraad leverbaar

Dankzij de enorme opslagcapaciteit van Houweling (40.000 m2) kunnen we een ruim assortiment aanbieden en een zeer grote voorraad aanhouden. Vrijwel ieder artikel op deze website is onmiddellijk leverbaar.
Dat zeggen er meer, daarom hebben we het onderzocht: 87% van alle orders wordt direct uit voorraad geleverd. Terwijl wij uw bestelling gereedmaken, geniet u van een welverdiend bakkie in onze koffiehoek. Binnen 15 minuten bent u weer op weg!

 

Adres

Klappolder 104
2665 LP Bleiswijk
T: 010 - 440 11 69
E: showroom@houweling.nl

Geopend op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur

 

Kijk ook bij:

Persoonlijke Beschermingsmiddelen
Persoonlijke Beschermingsmiddelen