Houweling

zoekvenster sluiten

Lidmaatschappen

Hieronder een overzicht van diverse netwerken en verenigingen waar de Houweling Group lid van is.

Dit overzicht is niet compleet. Neem bij vragen of onduidelijkheden contact op Marketing & Communications via marketing@houweling.nl.

Dutch Awearness

Wij zijn sinds 2018 lid van Dutch Awearness. Dutch Awearness fungeert als ketenmanager in de ontwikkeling van circulaire bedrijfskleding, werkkleding en textiel-gerelateerde producten. Lees meer op dutchawearness.nl.

MVO Nederland

Wij zijn partner van MVO Nederland en daarmee onderdeel van een economie waarin positief financieel resultaat hand in hand gaat met de zorg voor onze planeet en mensen. Lees meer op mvonederland.nl.

Vereniging Veilig & Gezond Werken (VVWG)

De Vereniging Veilig & Gezond Werken, VVGW, (v/h branchevereniging AVAG) is voor leden die zich op kwalitatief en deskundig hoog niveau bezighouden met de distributie en productie van een bijzonder breed scala aan Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Lees meer op www.vvgw.nl.

Federatie Nederlandse Rubber– en Kunststofindustrie (NRK)

De Federatie Nederlandse Rubber– en Kunststofindustrie (NRK) behartigt de belangen van zo’n 450 bedrijven geclusterd in 19 brancheverenigingen. Lees meer op www.nrk.nl of www.rethinkplastics.nl.

Over ons