De Week van de Circulaire Economie 2021

Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari is voor de zesde keer De Week van de Circulaire Economie. Tijdens die week delen wij onze expertise, ervaring en kennis in informatiesessies. Deelnemers ontdekken daarin de circulaire mogelijkheden op het gebied van verpakkingen, werkkleding, transport en kunststoffen. 

Informatiesessies

Tijdens De Week van de Circulaire Economie organiseren wij informatiesessies. Frank Houweling, Dries Branders, Tom Bouwmeester en René Bunnik laten u zien wat de mogelijkheden zijn. Van verpakkingen van 100% gerecycled kunststof tot duurzamer transport en van inname, hergebruik en recycling van kunststoffen tot 100% circulaire werkschoenen. Kies in het interesseformulier de gewenste onderwerpen en locatie en ontdek circulair ondernemen! Meld u hier aan voor een informatiesessie.

We care. We do. We fulfill.

Onze producten en diensten beschermen wat van waarde is, beperken risico’s en zorgen voor een veilige omgeving. Wij zijn beschermers van nature. Daarom doen we wat we doen bij Houweling Group. Met verpakkingen die producten en hun omgeving beschermen of kleding die de drager veilig laat werken. Met diensten die fossiele grondstoffen besparen of middelen die plantgroei stimuleren. En dat doen we al sinds 1925.  Lees meer in ons verhaal.

De Week van de Circulaire Economie

De Week van de Circulaire Economie is van maandag 1 t/m zaterdag 6 februari 2021. Het Versnellingshuis Nederland Circulair! organiseert deze week voor de zesde keer, met als doel professionals mee te nemen naar een circulaire economie. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond!

Het is mooi om tijdens De Week van de Circulaire Economie te zien dat zoveel bedrijven bewust stappen zetten in circulair ondernemen. Wij doen hier dan ook heel graag aan mee!

Frank Houweling, accountmanager Houweling Group