Houweling

zoekvenster sluiten

Week van de Circulaire Economie

Kom bij ons langs tijdens de Week van de Circulaire Economie. Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 februari 2020 vindt de vijfde Week van de Circulaire Economie plaats. Samen met 70 andere circulaire koplopers openen wij onze deuren. Zo hopen wij anderen te inspireren ook stappen te zetten richting slim, circulair ondernemen.

Door heel Nederland worden interessante en informatieve evenementen georganiseerd, van groot tot klein. Circulaire bedrijven delen hun kennis en ervaring over een nieuwe soort economie die materialen, grondstoffen en producten hergebruikt. Experts laten zien dat circulair ondernemen niet alleen noodzakelijk is, maar ook enorm kansrijk. 

Nederland Circulair

De Week van de Circulaire Economie wordt ondersteund door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Deze Week wordt uitgevoerd door MVO Nederland, Circle Economy, De Groene Zaak, Het Groene Brein, Sustainable Finance Lab en RVO.nl.

Over ons evenement

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 februari 2020 organiseren wij informatiesessies over circulair ondernemen, bedoeld om uitleg te geven over onze circulaire producten en diensten. Hierbij kunt u denken aan verpakkingen met dop die gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic, circulaire werkkleding- en schoenen en inname van gebruikte goederen.

Week van de Circulaire Economie