Houweling

zoekvenster sluiten

WERIT 300 liter container

Kleine container

Het assortiment WERIT IBC's is uitgebreid met de COMPACTline 300 liter container. Deze tank van kunststof is geschikt om bijvoorbeeld voedingsmiddelen, AdBlue of chemische vloeistoffen in op te slaan.

De 300 liter IBC is de kleinste bulkcontainer op de markt, de afmetingen zijn slechts 80 x 60 x 100 cm. De kleine (inhouds)maat maakt de 300 liter container zeer geschikt voor vloeistoffen met een beperkte houdbaarheid of gebruik in kleine ruimtes.

Vraag ons om meer informatie.

 

COMPACTline

De 300 liter IBC’s zijn geschikt voor vloeistoffen in chemie, farmacie, levensmiddelen en drankenindustrie. Ze zijn stabiel en stapelbaar (ook met de 600 en 800 liter!), eenvoudig te ledigen en herbruikbaar.

De containers hebben een HDPE binnentank in naturel of zwart, een gegalvaniseerde buisvormige kooi en een kunststof pallet. Ook is de container verkrijgbaar met een UN-goedkeuring.

Bekijk onze 600, 800 en 1000 liter IBC's.

Specificaties

De IBC heeft een opening van 150 mm, een kunststof uitgang 2" of S60x6 en een 50 mm schuifafsluiter.

Naar uw wens is de IBC uit te breiden met bijvoorbeeld een cilinderkraan, een druk-egalisatiesysteem, leegloop koppeling of CDS koppeling.

Vraag om een vrijblijvende prijsopgave.

Toebehoren

Naast de verpakking zelf, kunt u bij ons ook terecht voor alle toebehoren zoals bijvoorbeeld een verzegeling voor het deksel of ventiel

En voor werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld wegwerphandschoenen.

WERIT 300 liter container