Houweling

zoekvenster sluiten

Jokey: 50 jaar en roadshow

Beeldmateriaal: Jokey

50 jaar

Jokey bestaat 50 jaar! De Jokey Group, met haar hoofdvestiging in het Duitse Wipperfürth, is een net als Houweling Groep een familiebedrijf. Ze hebben meer dan 14 productielocaties in 11 landen en hun producten worden in 90 landen verkocht. Wij verkopen het gehele assortiment van Jokey, waarvan we een groot deel direct uit voorraad leveren.

Roadshow

Van 18 juni t/m 28 september is de Jokey Roadshow in Nederland. Een speciaal ingerichte bus laat daar alle mogelijkheden van de Jokey verpakkingen zien. De bus komt 11 september naar Bleiswijk, maar kan ook naar uw locatie komen! Heeft u interesse in een bezoek, neem dan contact met ons op via uw contactpersoon of sales@houweling.nl.

Doorzichtig

Een (deels) doorzichtige verpakking zorgt voor vertrouwen bij de afnemer omdat de inhoud zichtbaar is. De verpakkingen van Jokey zijn verkrijgbaar in de helderheid van glas, maar ook in diverse transparante kleuren.

Digital print

Een unieke, eigen verpakking in een kleine oplage? Dat is mogelijk met Jokey Digital Print. De print heeft fotokwaliteit, wordt uitgevoerd in full colour en wit en kan op alle verpakkingen, dus ook transparante en gekleurde, worden toegepast.

Jokey: 50 jaar en roadshow