Houweling

zoekvenster sluiten

VAK-Event Veilig Werkt Beter 2015

Beurs: Veilig Werkt Beter 2015

Op 6 t/m 8 oktober vindt de beurs Veilig Werkt Beter 2015 plaats in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch, gelijktijdig met de vakbeurs Energie, hét platform voor duurzame energieopwekking en energiebesparing. Dit vak-event biedt alles voor arbeidsveiligheid en gezond werken; van Risico-Inventarisatie & Evaluatie tot arbomanagementsysteem. Van preventieve maatregel tot incidentbestrijding. Van een veilig gebouw met een gezond binnenklimaat, een veilige werkplek met comfortabele werkhouding tot restveiligheid zoals persoonlijke beschermingsmiddelen. Van procesveiligheid tot veilig samenwerken. Van veilige hulpmiddelen tot gedrags- en cultuurverandering. Van ergonomie tot gezonde conditie

EVO

Ondernemersvereniging EVO heeft op deze beurs het “EVO Gevaarlijke Stoffen Plein” ontwikkeld, waar EVO zich profileert met  het aanbod van bedrijfsadvies en opleidingen. Daarnaast zijn er verschillende partners van EVO aanwezig, met elk hun eigen productaanbod  dat samenhangt met het werken met gevaarlijke stoffen.

Wij

Houweling Verpakkingen en Houweling Veiligheid zijn als partner van EVO aanwezig op hun duostand\, onder het motto 'Groen en Veilig Verpakken kan ook Leuk zijn. We laten zien, dat het werken met gevaarlijke stoffen op de weg, in laboratoria of in magazijnen niet vanzelfsprekend is, maar dat het met de juiste verpakkings- en beschermingmaterialen, in combinatie met kennis van zaken, geen probleem is.

Ontmoet ons!

VAK-event Veilig Werkt Beter

6, 7 en 8 oktober 2015

Brabanthallen 's-Hertogenbosch, hal 6

 

 

Naar Veilig Werkt Beter

VAK-Event Veilig Werkt Beter 2015