Houweling

zoekvenster sluiten

Trotse dragers van onze eigen bedrijfskleding

We leveren niet alleen werkkleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen, maar dragen ze zelf ook. Ons eigen pakket bedrijfskleding is een mooi voorbeeld van de vele mogelijkheden die je hebt bij het samenstellen van bedrijfskleding. Lees meer over de kleding die wij hebben gekozen en hoe wij samen met u een uniek kledingpakket in eigen stijl samenstellen.

Keuzes

Vertrekpunt bij het maken van een kledingpakket in eigen stijl zijn de dragers. Het is belangrijk om te kijken naar de behoefte van medewerkers als het gaat om normering, pasvorm en keuze in modellen. Bij Houweling Group in Nederland en België dragen zo'n honderd medewerkers werkkleding. Dat varieert van chauffeurs die een volledig pakket krijgen tot medewerkers die een overhemd dragen. Om het draagcomfort te waarborgen, kan er worden gekozen uit meerdere modellen van bijvoorbeeld jassen en shirts.

Kom naar onze showroom(s).

Eigen stijl

Onze behoefte, naast draagcomfort, lag bij eenheid in de uitstraling. De mogelijkheden om een pakket werkkleding in eigen stijl samen te stellen zijn eindeloos. Het kan op eenvoudige wijze, door te kiezen uit bestaande kleding en die te bedrukken en borduren. Kleine aanpassingen, zoals een rits of zipperpuller in eigen kleur, maken ook al een groot verschil in stijl. Bij ons bleek bijvoorbeeld de Tricorp Bicolor serie een goed uitgangspunt om te kijken hoe we onze eigen stijl verder konden doorvoeren. 

Neem een kijkje in onze webshop

Persoonlijk

Samen met Tricorp konden we ook zorgen voor een duurzame uitvoering: onze softshell jas is circulair. Bij circulaire kleding worden de materialen van kleding hergebruikt, zo kunnen er van de softshell weer nieuwe kledingstukken worden gemaakt. Dat bespaart grondstoffen en past in onze duurzame bedrijfsvoering. Wij zijn dan ook trotse dragers van onze persoonlijke bedrijfskleding en wij vertellen u graag hoe wij voor u ook zo'n uniek kledingpakket kunnen samenstellen.

Maak een vrijblijvende afspraak.

Trotse dragers van onze eigen bedrijfskleding