Tricorp Bicolor collectie online verkrijgbaar

De Tricorp Bicolor collectie is vernieuwd! En deze collectie 2.0 is nu online te verkrijgen bij de Houweling Group. Met Bicolor kleding kunt u werkkleding aanpassen op de kleuren binnen uw bedrijf.

Tricorp Bicolor

De Bicolor collectie van Tricorp kent u misschien al. Deze werkkleding is namelijk heel gemakkelijk aan te passen aan de kleuren van uw bedrijf, waardoor u kleding in uw eigen huisstijl kunt dragen. Bovendien is de kleding van hoge kwaliteit en comfortabel om te dragen. Binnen deze collectie zijn een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Natuurlijke heeft de 2.0 versie enkele voordelen. De werkkleding heeft een strakker uiterlijk en is beschikbaar in nog meer kleurcombinaties. Bovendien is de kleding wasbaar tot 60 graden en is de pasvorm verbeterd.

Maatwerk

Het is mogelijk om de kleding te bedrukken met uw eigen logo, ook kunnen labels of een ander soort knopen toegevoegd worden. Geef uw wensen aan en we denken graag met u mee!

Nieuwe collectie

De nieuwe collectie bestaat uit:

  • t-shirt Bicolor Naden
  • poloshirt Bicolor Naden
  • polosweater Bicolor Naden
  • softshell Bicolor Naden

Contact

Bekijk de Bicolor kledinglijn van Tricorp in onze online catalogus of in één van onze showrooms in Apeldoorn of Bleiswijk en vraag een offerte op. We helpen u graag!