Nieuwe merkidentiteit Safety Jogger

Op de A+A vakbeurs heeft Safety Jogger de nieuwe merkidentiteit aangekondigd. Een vernieuwende aanpak werd uitgerold, met respect voor wat was en vol ambitie voor wat komt. Met de nieuwe branding toont Safety Jogger de kracht van hun merk in product, visualisatie en opbouw van collectie.

Verkoop Safety Jogger Nederland

Houweling Group is preferred supplier van het merk Safety Jogger in Nederland. Safety Jogger werd gelanceerd in 2001 als onderdeel van de Cortina Group, met 25 miljoen paar schoenen één van Europa’s grootste verdelers. De meer dan vijftig jaar lange ervaring in de ontwikkeling en productie van schoenen, gaf Safety Jogger de mogelijkheid om snel uit te groeien tot een merk met internationale weerklank. Met plezier verkopen we iedere dag weer deze veiligheidsschoenen aan onze relaties.

Vernieuwing

Tijdens de de A+A vakbeurs heeft u kennis kunnen maken met nieuwe producten, zoals de handige en herkenbare schoenendoos. Ook heeft u de integratie van Maxguard en Oxypas kunnen zien. Safety Jogger gebruikt het logo Safety Jogger Works. Het assortiment is onderverdeeld in drie collecties met ieder hun eigen naam en logo: Safety Jogger Tactical, Safety Jogger Professional en Safety Jogger Industrial.

Aanbod

In onze digitale catalogus kunt u ons ruime assortiment aan producten zien van het merk Safety Jogger, zoals veiligheidsschoenen, sokken, inlegzolen en handschoenen.