Houweling

zoekvenster sluiten

Nieuwe maatvoering Tricorp

Gewijzigde maatvoering

Vanaf 1 januari 2019 gaat Tricorp officieel over op haar nieuwe maatvoering. Het gebruik van nieuwe patronen biedt u het gemak van dezelfde maat bij zo goed als elk product. De maatvoering is gebaseerd op de Nederlandse standaard zodat de maat die u gewend bent te dragen waarschijnlijk ook uw Tricorp-maat is. Draagt u bijvoorbeeld een M, dan geldt dit voor zowel een T-shirt, poloshirt, jas en overige bovenkleding producten van Tricorp. Ook de sprongen tussen de maten zijn verbeterd om zo veel mogelijk mensen te voorzien van de beste fit, in zowel uitstraling als draagcomfort.

Overzicht

Voor het overgrote deel zult u geen verschil merken, wel zit er verschil in de (naams-)verandering van de grote buitenmaten.

De maten die Tricorp nu 5XL en 7XL noemt worden in de nieuwe maatvoering ‘omgedoopt’ tot 4XL en 5XL. Dat betekent dat de 5XL in de nieuwe maatvoering iets groter is dan de huidige 7XL. En dat het bereik wordt uitgebreid met 6XL t/m 8XL:

Oud    XS  S  M   L   XL   XXL   3XL   5XL   7XL     
Nieuw XS  S   M  L   XL   XXL   3XL   4XL   5XL   6XL   7XL   8XL

Bij twijfel, check de EAN code

U zult in de meest gangbare maten weinig merken van de verschillen. Bij de buitenmaten is het grootste verschil de verschuiving van de namen van onze maten: de 5XL die u bestelde zult u nu als een 4XL gaan bestellen. Hierbij krijgt de 4XL dan ook de EAN code van de voorganger, de 5XL. Op deze manier zullen ook EDI bestellingen op EAN code en orders via de webshop vanaf 1 januari zonder problemen verlopen. Dit geldt ook voor magazijn processen waarbij de EAN codes van onze artikelen gescand worden.

Coporate: blouses en overhemden

Het label Tricorp Corporate biedt diverse formele werkkleding. De stretch blouses en overhemden voor gebruik in bijvoorbeeld de horeca zijn vernieuwd. De dames blouse heeft een trendy pasvorm gekregen. Het heren overhemd is vekrijgbaar in twee nieuwe kleuren.

Alle kledingstukken bestaan voor 68% uit katoen en voor 29% uit polyester aangevuld met 3% elastaan. Door het gebruik van deze materialen dragen de items zeer comfortabel en sluiten ze mooi aan. 

Trendy pasvorm blouses

De dames Blouse Stretch 705015 en de Blouse Stretch SlimFit 705016 hebben een vernieuwde, trendy pasvorm gekregen. De twee modellen hebben een subtielere kraag en kleinere manchetten dan de Blouse Strectch Basic 705002 en Blouse Stretch SlimFit 705004. Daarnaast loopt de knoopsluiting door tot in de hals voor een formelere uitstraling.

De blouses zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blauw. Blouse 705015 in maat 32 t/m 56 en 705016 in maat 32 t/m 44.

Naast zwart nu ook wit en blauw

Heren Overhemd Stretch 705006 en Overhemd Stretch SlimFit 705008 hadden al een modieuze uitstraling door de semi-wide-spread boord. Bovendien zijn ze voorzien van een antibacteriële en anti-odor finish, zodat geurtjes niet de mogelijkheid krijgen om door te dringen in het materiaal. Naast zwart zijn nu ook de kleuren wit en blauw toegevoegd.

Beide overhemden zijn verkrijgbaar in mouwlengte 5 en 7. Overhemd 705006 in maat 37 t/m 50 en 705008 in maat 37 t/m 46.

Nieuwe maatvoering Tricorp