Houweling

zoekvenster sluiten

Nieuwe kleuren en maten Tricorp

Softshell jas bicolor en Poloshirt Bicolor Slim Fit in black-turquoise

Nieuwe kleuren en maten Tricorp

Vanaf november is de softshell bicolor (402002) verkrijgbaar in de nieuwe kleurcombinatie Black-Turquoise. De softshell jas is gemaakt van een stretch materiaal wat zorgt voor extra draagcomfort. Daarnaast is de jas winddicht en waterafstotend. De softshell jas kan bijna het hele jaar door worden gedragen. De toevoeging van de kleur is bedoeld om klanten nog meer mogelijkheden te bieden om onze kleding binnen hun huisstijl te laten passen.

Tevens wordt de bicolor lijn begin november uitgebreid met het poloshirt bicolor slim-fit in Black-Turquoise (201002). Dit poloshirt is modieus, heeft een eigentijds pasvorm en is vervaardigd van gekamd, ringgesponnen katoen. Het poloshirt is verkrijgbaar in een ruime maatrange van XXS – 5XL en vanaf begin november leverbaar.

Extra kleuren Poloshirt Slim-fit dames

Nieuwe kleuren en maten Tricorp

Regelmatig komt Tricorp met frisse nieuwe kleuren of kleurcombinaties.  Zo ook bij het dames slim fit Poloshirt (201006). Dit Poloshirt is vanaf nu leverbaar in de nieuwe frisse kleuren chrystal, lime, fuschia, ink, purple en turquoise. Deze Poloshirts zijn kleurvast en hebben een eigentijdse pasvorm. Het is een vormvast, getailleerd model met zij-splitjes.

Aangepaste kleur Grey in de Bicolor lijn

Nieuwe kleuren en maten Tricorp

Omdat uitstraling van werkkleding steeds belangrijker wordt, bevat de Tricorp Workwear collectie veel bicolors. Bicolors geven net dat aparte kleurbeeld dat belangrijk is voor bedrijven die zich ook in uitstraling willen onderscheiden.

Vanaf heden is de kleur Grey in de Bicolor lijn aangepast. Artikelen 202002 (TP2000) ,102002 (TT2000) en 302001 (TS2000) zijn vanaf januari 2017 leverbaar in de nieuwe kleurcombinaties BlackGrey en GreyBlack. Deze nieuwe kleur grijs past veel beter bij de andere Tricorp kledingstukken en is daarmee nog makkelijker te combineren.

Kindermaten in de Tricorp Casual lijn verkrijgbaar

Nieuwe kleuren en maten Tricorp

Omdat Tricorp het belangrijk vindt dat iedereen te kleden is uit één collectie, wordt nu ook slim fit Poloshirt (201005) en het slim fit T-shirt (101004) in kindermaten geproduceerd. Het Poloshirt is vanaf nu uit voorraad leverbaar in de kleur black, navy, white en orange. Het rode poloshirt wordt later dit jaar geleverd.

De T-shirts zijn eind november verkrijgbaar in de kleuren black, navy, white en orange. Het T-shirt in red is vanaf nu uit voorraad leverbaar. De Poloshirts en T-shirts zijn voor kinderen beschikbaar van maat 116 tot maat 164. Deze fijne Poloshirts en T-shirts sluiten mooi aan, zitten comfortabel en ogen modieus.

Nieuwe kleuren en maten Tricorp