Houweling

zoekvenster sluiten

Nieuw model safety sneaker voor transport en logistiek

Redbrick heeft een nieuwe collectie comfortabele safety sneakers op de markt gebracht, namelijk de Motion collectie. Deze schoenen zijn hip, trendy en comfortabel. In de collectie vindt u zowel hoge als lage modellen safety sneakers en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Veiligheidsschoenen voor werken in het magazijn

Voor medewerkers in een magazijn is een laag model veiligheidsschoen een perfecte veiligheidsschoen. Neem bijvoorbeeld de sportieve werkschoen Motion Moon van Redbrick. Met de opvallende orandje kleur en de zwarte details krijgt deze werkschoen een sportief uiterlijk. Het bovenmateriaal is gemaakt van knit, wat ervoor zorgt dat het nauw aansluit bij de voet. Tevens geeft het stabiliteit. Het totale gewicht van deze werkschoen is slechts 995 gram. De EVA schoenzool is voorzien van een Kevlar tussenzool en het antislipporofiel zorgt voor meer veiligheid. Daarnaast is de schoen bestand tegen kort contact met hitte. De tenen worden beschermd door een aluminium schoenneus. Deze comfortabele werkschoen is SP1 gecertificeerd en is geschikt voor het werken in de transport- en magazijnsector.

Veiligheidsschoenen voor werken in de transportsector

Medewerkers in de transportsector kunnen kiezen voor de een veiligheidsschoen van de nieuwe Motion collectie. Echter zijn er alleen lage modellen binnen deze nieuwe lijn. Voor chauffeurs kan een hoger model schoen net wat meer stevigheid bieden, bijvoorbeeld de Redbrick veiligheidsschoen Granite S3. Deze bieden meer bescherming voor de enkel bij het uitstappen uit de cabine of bij het springen van de laadklep.

Nieuw model safety sneaker voor transport en logistiek