Houweling

zoekvenster sluiten

HAVEP Attitude en Multi Shield

Attitude jeans

De revolutionaire HAVEP® Attitude jeans is sterke, heeft een goede pasvorm (voor zowel mannen als vrouwen) én wordt gemaakt van duurzaam materiaal.

De Attitude jeans is voor 66% gemaakt van pre-consumer snijafval: snijresten die overblijven na het uitsnijden van patroondelen voor andere spijkerbroeken. Gewoonlijk worden deze resten weggegooid, maar HAVEP verzamelt, spint, weeft en confectioneert ze tot een nieuwe, ijzersterke HAVEP® jeans.

Benieuwd waar het materiaal vandaan komt? Bekijk dan het REMO-label aan de binnenzijde van de jeans: die vertelt welke weg het materiaal heeft afgelegd voordat het in de jeans verwerkt werd.

Attitude voor dames

Attitude is door professionals getest in de praktijk waarna HAVEP de items tot in de kleinste details optimaliseerde. Zo hebben alle broeken en overalls een zeer goede pasvorm door de voorgevormde broekspijpen en voegde ze op strategische plekken het ijzersterke Cordura® toe zodat het kledingstuk nog langer meegaat. Ook plaatste ze versteviging in het kruis om uitscheuren te voorkomen. Ook het zeer sterke en ademende stretchdoek in de knieholtes wordt door gebruikers heel goed gewaardeerd.

De kleding heeft een moderne uitstraling en is uitvoerbaar in uw huisstijl.

Multi Shield

Deze nieuwe collectie is gecertificeerd met maar liefst minimaal zeven normen voor ultieme veiligheid op de werkvloer. Door de toevoeging van Modacryl zijn de kledingstukken bovendien inherent vlam vertragend. Én de kledingstukken zijn industrieel wasbaar met behoud van de normen.

Kledingstukken in de fluorescerend gele uitvoering zijn lichter van gewicht dan voorheen. Door de toevoeging van Lyocell voelt de kleding zacht en soepel aan én zorgt het voor een grote waterbesparing ten opzichte van katoen. De parka heeft naast acht normen ook nog eens de hoogste EN 343 klasse behaald en biedt het hoogst haalbare ademend vermogen. De Multi Shield biedt dus niet alleen bescherming, maar bovenal draagcomfort en een duurzame keuze.

 

HAVEP Attitude en Multi Shield