Houweling

zoekvenster sluiten

Fristads Fusion verkrijgbaar bij Houweling

De nieuwe lijn van Fristads Fusion, is vanaf heden verkrijgbaar. Bestel deze kleding in de webshop of in één van onze verkooppunten in Apeldoorn of Bleiswijk.

Vernieuwende kledinglijn

Deze veelzijdige Fusion lijn is echt een vernieuwing binnen de collectie werkkleding van Fristads Kansas. Het is geschikt voor gebruik in iedere branche, zoals de industrie, de serviceverlening en de bouw. De lijn is breed opgezet, van een broek en een jas tot een t-shirt en een sweater en meer. Ook zijn er extra’s mogelijk, zoals het bijbestellen van spijkerzakken. Bekijk hier het volledige aanbod. Verder is de kleding gemaakt van goede kwaliteit én is OEKO-TEX®-gecertificeerd.

Eigen bedrijfskleur

De producten van Fristads Fusion zijn beschikbaar in tien verschillende kleurcombinaties, wat het mogelijk maakt om kleding in uw eigen bedrijfskleur te kiezen. Bovendien is in het ontwerp rekening gehouden om kledingstukken te verder personaliseren door middel van het toevoegen van een logo. Zo kunt u met bedrijfskleding uw merkidentiteit uitstralen.

Industrieel wassen

De meeste kledingstukken zijn goedgekeurd om industrieel te wassen volgens NEN-EN ISO 15797. Het is mogelijk om een chip te verwerken in deze kledingstukken, zodat u weet waar elk stuk zich bevindt. Dit is de RFID chip. Zo kunt u uw kleding volgen, van de wasserij tot in het magazijn. De meeste kleding uit de Fusion-lijn biedt de mogelijkheid om deze chip als Value Added Service (VAS) oplossing toe te voegen.

Verkooppunt Fristads

De Fusion collectie werkkleding is verkrijgbaar in onze showrooms in Apeldoorn en Bleiswijk. Daarnaast kunt u ook online ons aanbod bekijken en bestellen.

Fristads Fusion verkrijgbaar bij Houweling