Houweling

zoekvenster sluiten

Dealer Tricorp Multinorm werkkleding

Tricorp levert Multinorm werkkleding en als dealer is de collectie bij ons verkrijgbaar via onze webshop of in onze showrooms in Bleiswijk of in Apeldoorn.

Multinorm kleding

Deze kleding voldoet aan de hoogste technische vereisten en biedt optimale bescherming tegen risico’s die er zijn binnen een werkomgeving. Denk hierbij aan koude, wind en regen, maar ook aan explosiegevaar, beperkte zichtbaarheid, gevaarlijke chemicaliën en open vuur.

Dealer Tricorp in Bleiswijk en Apeldoorn

De Houweling Groep is dealer van het kledingmerk Tricorp. Wij zijn gevestigd in Bleiswijk en in Apeldoorn. Hier kunt u werkkleding naar bekijken en passen, zodat u gelijk weet of het naar wens is. 

Tricorp werkkleding voor professionals

De werkkleding van Tricorp is gemaakt voor professionals in alle vakgebieden, voor dames en voor heren. Er worden strenge eisen gesteld, zowel door de professionele gebruiker als door Tricorp zelf. Bovendien voldoen alle T-shirts, sweaters, poloshirts, workers, corporate en high visibility kleding aan alle voorschriften en normen.

Tricorp kleding

Bent u op zoek naar kleding van het merk Tricorp. Kom langs in één van onze showrooms in Bleiswijk of Apeldoorn of bekijk ons assortiment in de webshop.

Dealer Tricorp Multinorm werkkleding