Houweling

zoekvenster sluiten

3M SecureFit en nieuwe combinatiefilters

SecureFit

3M SecureFit en nieuwe combinatiefilters

3M SecureFit bood al een goede keus in veiligheidsbrillen, maar met de nieuwe 600 Serie wordt het nog beter. De 3M™ SecureFit™ 600 Serie veiligheidsbrillen combineert de beste eigenschappen van bestaande modellen en voegt daar nieuwe aan toe. De brillen zijn ontworpen voor maximaal comfort, optimale pasvorm en helder zicht, zodat u ze blijft dragen én beschermd blijft.

Een veelheid aan opties betekent dat er voor elke situatie een juiste versie is – kies uit verschillende lenskleuren, anti-kras of 3M™ Scotchgard™Anti-Fogcoating, Pressure Diffusion Temple- (PDT) technologie voor veiligheid en comfort, schuiminzetstuk en meer.

Bekijk de 3M SecureFit video op ons YouTube-kanaal (engelstalig).

Combinatiefilters

3M SecureFit en nieuwe combinatiefilters

Als u nu al een herbruikbaar masker van 3M gebruikt, heeft u gekozen voor comfort, gebruiksgemak en een goede pasvorm. Daar hoort natuurlijk ook een goede filter bij. 3M heeft een uitgebreid gamma filters die effectieve bescherming bieden tegen gassen, dampen en
deeltjes in tal van sectoren, inclusief autoschadeherstel, metaalbewerking, olie en gas. En het gamma is nu nog verder uitgebreid.

3M filters en gezichtsmaskers met het 3M™ filterbevestigingssysteem met bajonetsluiting kunnen met een eenvoudige draai en een klik in elke combinatie aan elkaar bevestigd worden (met uitzondering van de combinatiefilters 6098 en 6099 die enkel met 3M volgelaatsmaskers gebruikt kunnen worden).

Versaflo™ Powered Air Turbo TR-603E-ASB

De Versaflo™ Powered Air Turbo TR-603E-ASB vormt, wanneer gecombineerd met Volgelaatsmasker 7900PF and Versaflo Breathing Tube BT-50, een batterij-opererend systeem voor adembescherming tegen deeltjes, organische gassen en dampen. Het systeem is speciaal ontworpen voor gebruik in asbestomgevingen.

Vraag ons om een professioneel advies over de juiste adembescherming voor uw omstandigheden.

Peltor Litecom

3M introduceert een M-300 serie helm met een geïntegreerde PELTOR™ Litecom oplossing. Deze bijzonder veelzijdige oplossing geeft u verschillende opties voor communicatie in twee richtingen. Een gebruiksvriendelijk systeem dat hands free communicatie mogelijk maakt en tegelijkertijd de juiste bescherming biedt.

Peltor Kid

Het assortiment 3M PELTOR™ Kid Passieve Oorkappen is gehoorbescherming met aantrekkelijke, heldere kleuren, en uitsluitend met hoofdband. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor jongere gebruikers, inclusief kinderen, om ze in alledaagse situaties te beschermen tegen gemiddelde geluidsniveaus, zoals sociale en ontspannende activiteiten.

3M SecureFit en nieuwe combinatiefilters