Houweling

zoekvenster sluiten

Nieuwe en gebruikte pallets

Een pallet is een transporteenheid. Op dit plateau kunnen goederen opgeslagen en vervoerd worden. Een pallet wordt verplaatst door middel van een pompwagen of een vorkheftruck. In ons assortiment vindt u nieuwe en gebruikte pallets en dekplaten, zoals europallets, chemie-pallets en hygiëne pallets. Onze pallets zijn in verschillende materialen leverbaar: hout en kunststof. Voor ieder logistiek probleem bieden we u de juiste pallet.

Houten pallet

Houten pallets zijn relatief goedkoop en milieuvriendelijk. Ze zijn eenvoudig te herstellen en Ieder onderdeel is afzonderlijk te repareren. We nemen gebruikte pallets in, en herstellen deze in de originele staat. Vervolgens brengen we de pallets op nieuw op de markt. Zo kunnen we u gebruikte houten pallets tegen een scherp tarief aanbieden. Bovendien dragen we met dit proces bij aan de circulaire economie. We gebruiken dezelfde grondstoffen namelijk nog een keer.

Kunststof pallet

Kunststof pallets wegen licht, zijn sterk, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk. Deze eigenschappen bieden u een voordeel ten opzichte van houten pallets. Bijvoorbeeld als deze pallets in een omgeving gebruikt worden die vochtig is, of als deze moeten voldoen aan wet- en regelgeving in de foodsector. Kunststof pallets zijn bestand tegen ieder weertype en ze gaan langer mee dan houten pallets.

Mogelijkheden

Zorg voor herkenbaarheid van uw eigen pallets en maak gebruik van de mogelijkheden om uw pallets te personaliseren. Bedrukking van letters, logo’s en nummering is al mogelijk vanaf 50 stuks. Een pallet in geheel uw eigen kleur is mogelijk vanaf 500 stuks.

Nieuwe en gebruikte pallets