Houweling

zoekvenster sluiten

Winnaar categorie Sustainability

Op donderdag 23 mei zijn we uitgeroepen tot winnaar in de categorie Sustainability. Tot onze verrassing kregen we deze mooie titel tijdens de uitreiking van de award Best Managed Companies 2019.

Categorie Sustainability

Ieder jaar beoordeelt Deloitte bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model. De elfde editie van het Best Managed Company programma was extra bijzonder. Voor het eerst waren er nominaties voor die bedrijven die het meest succesvol zijn op het gebied van Sustainability, Innovation of de Future of Work. Op basis van gesprekken met onze coaches in de aanloop naar de uitreiking van de certificatie Best Managed Companies 2019, zijn we genomineerd in de category Sustainability.

Winner 2019

Tijdens een korte pitch vertelde Marc Houweling, algemeen directeur van de Houweling Group, over hoe hij invulling geeft aan duurzaamheid. Hij benoemde diverse thema's, zoals gebruik maken van zonne-energie, asbest verwijderen, verpakkingen van gerecycled materiaal en het reconditioneren van verpakkingen. Zowel de vakjury als het publiek kreeg de kans om te stemmen, waarbij wij als winnaar uit de bus kwamen. We zijn ontzettend trots en blij met deze met de titel Winner 2019 Sustainability.

Winnaar categorie Sustainability