Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling vervangt relatiegeschenken voor een donatie aan goed doel: KiKa

Houweling International bv en Houweling Veiligheid bv kiezen ervoor dit jaar geen geschenken of een fles wijn te geven om relaties te bedanken, maar een financiële bijdrage te schenken aan een goed doel. Dit is het eerste jaar dat het relatiegeschenk plaats maakt voor een donatie aan KiKa.

Maatschappelijk ondernemerschap

We geven gedurende het jaar op verschillende manieren invulling aan maatschappelijk ondernemen. We sponsoren lokale evenementen en steunen initiatieven van medewerkers. Ook KiKa is één van de doelen die we graag ondersteunen. Vandaar dat Onno Verhaegen (Manager Sales van Houweling International) dit jaar de donatie aan juist deze stichting wil schenken: ''Wij willen graag invulling geven aan maatschappelijk ondernemerschap en zo zijn we bij KiKa uitgekomen. De stichting gaat veel van onze medewerkers en klanten aan het hart, in ieders omgeving zijn dierbaren die door kanker ernstig ziek zijn of overleden zijn. Door middel van deze donatie kunnen wij als bedrijf een klein beetje helpen om kinderkanker te bestrijden''.

KiKa

KiKa staat voor Stichting Kinderen Kankervrij. Deze stichting werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Dit is gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting.

Houweling vervangt relatiegeschenken voor een donatie aan goed doel: KiKa