Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling Group sponsort Culinesse, RotterdamseKost en Opperdepop

Samen bereik je meer dan alleen! Door middel van sponsoring versterkt Houweling Group de lokale samenleving. Ook dit jaar sponsoren we weer diverse initiatieven, waaronder Culinesse, RotterdamseKost en Opperdepop. Door het uitlenen van onze IBC's en vaten dragen wij graag bij aan deze evenementen. Tevens bieden we opslagruimte aan in ons warehouse in Bleiswijk. 

Culinesse
CuliNESSE is een culinair muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt op het strand aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam. De eerste editie vond plaats in 2010. Dit evenement, dat elk jaar voor en door de regio tot stand komt, is uitgegroeid tot een iconisch evenement in regio Rotterdam.

RotterdamseKost
RotterdamseKost is een meerdaags cultureel culinair muziekfestival in Rotterdam. Sinds dit jaar hebben ze het mooiste stadspark van Rotterdam als decor.Het festival laat zien wat Rotterdam allemaal in huis heeft op culinair en cultureel gebied.

Opperdepop
Opperdepop Festival knalt de zomer uit met de beste artiesten van Nederlandse bodem. Jong en oud kan komen dansen in het Annie M.G. Schmidtpark in de gemeente Lansingerland.

Houweling Group sponsort Culinesse, RotterdamseKost en Opperdepop