Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling bij 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland

Op maandag 25 juni hoorden we dat de Houweling Groep één van de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland is. Met onze verpakkingen van afval behoren we tot de MKB Innovatie Top 100 van 2018. We zijn trots op deze prestatie!

De MKB Innovatie Top 100 van de KvK laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren. Innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de ranglijst. Eerdere Top 100-bedrijven zagen hun winst toenemen, namen extra personeel aan en werden internationaal actiever. Hierdoor is een plek in de MKB Innovatie Top 100 een goede graadmeter voor succes gebleken.

Een panel van innovatie-experts maakte de selectie uit 250 inzendingen. Alle nominaties zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie.

Onze flacons en jerrycans van 100% post-consumer recycled kunststof afval zijn een nieuwe stap in circulair ondernemen: ze verkleinen de afvalberg, besparen op fossiele grondstoffen en reduceren CO2. #wijsluitendeketen

Houweling bij 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland