Houweling

zoekvenster sluiten

Gedemineraliseerd water kopen

Bent u op zoek naar gedemineraliseerd water? Dan bent u aan het goede adres bij de Houweling Group in Bleiswijk. Van een 5 liter jerrycan tot een 1000 liter ibc, we leveren u precies de hoeveelheid die u wenst. We leveren tegen een scherpe prijs. Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat is gedemineraliseerd water

In leidingwater zitten doorgaans kleine hoeveelheden zouten. Gedemineraliseerd water of demiwater is technisch zuiver water waarbij alle zouten zijn verwijderd. Hierdoor is het water geschikt voor talloze toepassingen waarbij het gebruik van puur, goede kwaliteit water belangrijk is.

Toepassingen

De mogelijke toepassingen van het gedemineraliseerd water van Houweling Horticulture zijn zeer divers. Hierbij kunt u denken aan toepassingen in de chemische, de medische en de voedingsmiddelenindustrie of aan het reinigen van tanks, pijpleidingen en glas. Het kan ook gebruikt worden als spoelwater, ketelwater, koelwater, testwater of accuwater. 

Gedemineraliseerd water is niet geschikt voor consumptie.

Geleidbaarheid

Voor het geleidingsvermogen van water wordt de eenheid micro Siemens per centimeter gebruikt. Dit wordt weergegeven met symbool μS/cm. De geleidbaarheid van drinkwater ligt tussen de 300 tot 700 μS/cm. Dit is afhankelijk van het gebied waar het water wordt gewonnen. De geleidbaarheid komt door de hoeveelheden mineralen en zouten die nu nog zijn opgelost in het water. Gedemineraliseerd water heeft een lage geleidbaarheid, het wordt geproduceerd met een geleidbaarheid van 0,1 – 1,0 μS/cm.

Verpakkingsgroottes

Gedemineraliseerd water is verkrijgbaar in de volgende verpakkingsgroottes:

  • 5 liter jerrycan gedemineraliseerd water
  • 10 liter jerrycan gedemineraliseerd water
  • 20 liter jerrycan gedemineraliseerd water
  • 25 liter jerrycan gedemineraliseerd water
  • 200 liter vat gedemineraliseerd water
  • 1000 liter ibc gedemineraliseerd water

Accessoires

Bij ons kunt u ook terecht voor accessoires, zoals schenktuiten, koppelingen, trechters en pompen. Bekijk hier ons aanbod.

Gedemineraliseerd water in verpakking naar wens

Op verzoek leveren wij bij grotere bestellingen het gedemineraliseerd water in een verpakking naar wens, met uw eigen sluitingen of zonder etiketten. Vraag ons om meer informatie.

Gebruikte verpakkingen

U kunt na gebruik uw lege verpakkingen retourneren via onze Recoservice. Bij het retourneren van ibc's en pallets komt u onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor statiegeld. Vraag ons naar de voorwaarden.

Gedemineraliseerd water kopen