Houweling

zoekvenster sluiten

Bezoek Houweling Horticulture op HortiContact 2019

Van 19-21 februari ontmoeten wij u graag op de HortiContact vakbeurs in Gorinchem (stand D111). Dit is de grootste vakbeurs voor de Nederlandse glastuinbouw. Nederland is wereldleider op het gebied van handel, kennis en productie in de tuinbouwsector. Ook wij hebben mooie producten in ons assortiment die we graag willen laten zien. Daarnaast zijn we bezig met nieuwe ontwikkelingen.

Reductie chemische gewasbeschermingsmiddelen

De EU streeft naar vermindering van het gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen. Steeds meer chemische remmiddelen staan ter discussie. Dat heeft ook effect op de Nederlandse wet- en regelgeving. De overheid wil dat we snel van traditionele (chemische) bestrijdingsmiddelen overgaan op groene, duurzame gewasbescherming. Met nieuwe producten van Houweling Horticulture is het mogelijk om het gebruik van chemische remmiddelen te minderen. Daarbij helpen we u graag! Kim Oosterom, Research & Development bij Houweling Horticulture, vertelt: ''Het afgelopen jaar heb ik onderzoek gedaan naar nieuwe producten die als toevoeging op gewasbeschermingsmiddelen gebruikt kunnen worden, zodat er minder chemische middelen nodig zijn. Bij verschillende tuinders heb ik proeven staan en er zijn mooie resultaten te zien!'' Tijdens de HortiContact beurs vertelt Kim u graag meer. 

Assortiment Horticulture

Naast nieuwe ontwikkelingen hebben we natuurlijk ook ons huidige assortiment, zoals:

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten of loopt u tegen andere problemen aan? Wij staan u graag te woord!

Gratis aanmelden HortiContact 2019

Als u zich via Houweling Horticulture aanmeldt, krijgt u een code zodat u gratis toegang heeft. Maak hier gebruik van en vraag om deze code.

Bezoek Houweling Horticulture op HortiContact 2019