Houweling

zoekvenster sluiten

Een nieuw logo, hetzelfde bedrijf

De Houweling Groep bestaat al ruim 90 jaar en inmiddels staat de vierde generatie van de familie Houweling aan het roer. Het bedrijf is uitgegroeid tot een internationale speler. En waar ooit begonnen is met de verkoop van Horticulture producten, handelen we vandaag de dag ook in verpakkingen en veiligheidsartikelen. Door de groei en uitbreiding van het bedrijf ontstond ook de behoefte aan een modernere uitstraling. Aan een logo en een naam die beter passen bij de organisatie die we vandaag de dag zijn.

Introductie nieuw logo

Met veel plezier introduceren wij u ons nieuwe gezicht. Door het logo aan te passen, heeft het de herkenbaarheid behouden én een frisse, nieuwe uitstraling gekregen.

Doorvoeren in onze uitingen

Niet alle uitingen van de Houweling Group zullen in één keer aangepast zijn. Zo zijn we bijvoorbeeld nog bezig om het logo te verwerken in het design van onze website. Het kan voorlopig ook nog voorkomen dat u bijvoorbeeld op een spandoek ons oude logo nog ziet. Uiteraard gaan we vanaf vandaag alle nieuwe materialen voorzien van ons nieuwe logo!

Een nieuw logo, hetzelfde bedrijf