Houweling

zoekvenster sluiten

Houweling Groep is Best Managed Company 2017-2018

Houweling Groep is voor de tweede keer gekwalificeerd als een van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Als zogenaamde 'Requalifier' zijn we dit jaar een van 51 Best Managed Companies.

Houweling Groep is Best Managed Company 2017-2018

De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Voor het tiende achtereenvolgende jaar beoordeelde Deloitte bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

We scoren goed op de onderdelen innovatie en milieu", vertelt Marc Houweling, algemeen directeur van de Houweling Groep. "We hebben recentelijk jerrycans van 100% recycled kunststof ontwikkeld, een innovatie waarmee we de keten sluiten. De jerrycans verminderen CO2 met maar liefst 75% en verminderen het gebruik van fossiele grondstoffen tot wel 95% ten opzichte van reguliere verpakkingen. Daarnaast zijn we in Bleiswijk dit jaar een grote verbouwing gestart die ervoor zorgt dat we onze eigen impact op de omgeving zoveel mogelijk beperken door gebruik te maken van de nieuwste technieken en materialen. 

Houweling Groep is Best Managed Company 2017-2018
Houweling Groep is Best Managed Company 2017-2018
Het managementteam van de Houweling Groep met v.l.n.r. Fred van Beek (commercieel directeur), Marc Houweling (algemeen directeur) en Raymond Overweg (financieel directeur) ontving 8 maarti jl. de award.

Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordeelt Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat samen met de Universiteit Utrecht is ontwikkeld. Dit model onderzoekt alle belangrijke organisatiedimensies zowel intern als extern.

Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Bekijk hier het overzicht van de winnaars 2017-2018.

Houweling Groep is Best Managed Company 2017-2018